Vedisk

astrologi

 

 

Vedisk astrologi er den ældste astrologi der findes. Den stammer fra Indien og har eksisteret i over 2000 år.

For mange år siden delte astrologien sig - til vesten og til østen. 

I Indien og mange andre steder i verden bruger man den vediske måde at læse folks horoskop på.

Man kan ved hjælp af den vediske astrologi få indblik i sit eget liv og opnå en større forståelse for, hvorfor man handler, tænker og opfatter, som man gør. Og hvis man vil, kan man på denne baggrund ændre ting i sin egen hverdag og i sit personlige liv – og skabe sig et bedre liv.

Man kigger på hvor månen stod da man blev født samt hvilken ascendant man er født med, mere end stjernetegnet (vestlige). 

Derudover kigger man på hvor måneknuderne stod og udregner graderne i horoskopet efter en anden metode end man gør i den vestlige astrologi.

De fleste af os er ekstremt skeptiske overfor astrologi, fordi vi forbinder det med horoskoper i ugebladene mv. Vi er skeptiske, fordi enten skriver disse astrologer noget, der er så generelt, at det passer på alle, eller de skriver noget, der simpelthen ikke passer.

Ugebladshoroskoper er sjove at læse. Nok mest, når vi synes, de passer på os selv. Men hvis man har behov for et mere seriøst bud på de ting, der sker i ens eget liv, søger man ofte andre steder hen. Man kan gå til en uddannet astrolog og få lagt sit horoskop baseret på ens fødselstidspunkt og stjernetegn. Man kan bruge en clairvoyant, få lagt tarotkort, håndlæsning, krystalhealing, man kan få en soulreading osv.

I Vedisk Astrologi tager man udgangspunkt både i mere præcise oplysninger og helt konkrete aktuelle forhold. I samme øjeblik astrologen har fået de vigtige relevante informationer går en tolkning i gang – og den efterfølgende læsning retter sig direkte mod det menneske, der sidder overfor. Langt de fleste genkender hurtigt sig selv i den beskrivelse, de får – og som KUN handler om dem.

Derfor kan en session på baggrund af den vediske astrologi komme til at ændre ens liv. De færreste mennesker har fuldt overblik over deres egen personlighed – eller udtrykt på en anden måde: vi forstår ikke altid HVORFOR vi føler, tænker og handler, som vi gør. Det kan give store problemer både i de nære relationer og med kolleger, chefer, familiemedlemmer og venner og bekendte.

Man kan med en vedisk astrologs hjælp få udarbejdet et situationsoplæg og derved opnå en større forståelse for sine egne handlinger og reaktionsmønstre. På dette grundlag har man mulighed for at ændre på tingene – hvis man vil. En større indsigt i sin egen adfærd gør det muligt at få et bedre liv. Personligt, arbejdsmæssigt og i forhold til partner, børn og forældre. 

 • Camille Hammerich


  "Et vedisk horoskop fra Camille rammer imponerende plet ift. at beskrive hvor vi er i livet og hvilke udfordringer der skal tages hånd om. Super at få præsentationen af horoskopet på video, og velformuleret og entusiastisk fortalt. Det giver virkelig mening og hjælper med at fokusere på det vigtige her og i den kommende tid"”

  Civilingeniør

 • Camille Hammerich

  “Tak Camille, jeg vidste ikke da du lagde mit horoskop, hvad det ville have af betydning. Det var afslørende på en magisk måde. Det giver mening helt ind i kernen, altså en dyb genkendelse af hvem jeg er og hvorfor. Det er abstrakt indtil man står midt i Camilles forklaring, smukt og omsorgsfuld fortalt på video, så du føler dig holdt i hånden. Bedre end en psykolog.”

  Manager

 • Camille Hammerich

  ““Eeej jeg er helt blæst bagover, hold nu op hvor et skarpt og detaljeret horoskop 👏🏼❤️🎉 Du er SINDSSYGT dygtig til at formidle😍 Og det gav virkelig stof til eftertanke🌸 Der er ingen tvivl om at du skal lave det her! Det er så meget din geni-zone✨Kæmpe kæmpe tak❤️❤️❤️” ”

  mindsetcoach

 • Camille Hammerich

  ““Camille har lavet et horoskop til mig ❤️ jeg var vildt spændt på at få det ❤️
  Det var fantastisk, super fin “tegning” med huse, stjernetegn, sol, måne og ascendant ❤️ og så var det indtalt, så jeg kan høre det igen og igen, mens jeg ser på billedet ❤️
  Det ER SPOT ON 🔥🔥🔥jeg sendte det videre til en af mine tætte, fordi jeg gerne ville dele min begejstring 🍀 og det var ikke “bare” mig som mærkede at det er spot on ❤️
  Jeg vil anbefale alle at få bestilt et horoskop, super spændende og inspirerende 🙏🏻🙏🏻🙏🏻””

  selvstændig

 • Camille Hammerich

  ““Kæreste Camille,
  Jeg er så heldig at få dig og dine evner "som gave" ud af det blå. Jeg er vokset op i tæt kontakt med "det alternative" og fik fra en meget ung alder lagt mit horoskop, som har været en gave og guideline på mange måder. Tak til min mor for det❤️. Nu gav hun mig endnu en gave, min mor: Din indsigt i månen som rod...den var gået helt forbi min næse i alt hvad jeg har lært om astrologi. Kære Camille, i din indsigt har du åbnet op for en forståelse for mig selv og åbnet det sted hvor jeg kan give det der trænger til healing, opmærksomhed...på en hel ny måde end det jeg ellers har arbejdet med i mig selv.
  Du har været med til at forbinde min sol og måne- som i hele mit liv har været skyggesider for hinanden- og giver mig mod og energi til at forene dem.
  Din ydmyge, uhøjtidelige, humoristiske måde at formidle på, hvor du giver så generøst af dig selv, giver mig lyst at at være helt og holdent den jeg er, i det rum du skaber og holder så dedikeret ❤️
  Tak for alt du giver og fordi du tør være et menneske her på jorden samtidig 🙏
  PS. Det gør faktisk noget helt fantastisk ved mit parforhold, da min kæreste lyttede med. Kærligst og taknemmeligt Maja.””

 • Camille Hammerich

  ““Kære Camille
  Tusind tak for horoskopet 🍀
  Wow siger jeg bare
  Jeg er helt blæst bagover for det hele give så god mening, i forhold til mit liv, du ramte spot on.
  Er vild med at du laver en video hvor du er nærværende, og fantastisk til at fortælle så det hele giver mening…tak
  Jeg har ikke fået lavet horoskop før, så var rigtig spændt. Må sige jeg er så glad for jeg har fået det, det giver så god mening også i forhold til den rejse med personlig udvikling jeg er på.
  Min mand fik lov at lytte til det og for ham gav det endnu mere til at forstå hvad jeg går igennem 🥰
  Kan varm anbefale dig Camille.
  Hjertevarm, kærlig og nem at forstå🍀🍀🍀
  Tak for det❤️””

  selvstændig

 • Camille Hammerich

  ““Hej Camille
  Nu har jeg hørt det flere gange og jeg er fuldstændig overraskelse over hvor præcis du rammer rigtig på mig.
  Jeg synes at det du kommer med er så uddybende og du får alt med som jeg kan se og måske har glemt om mig selv tak for det.
  Jeg kan kun sige at det horoskop du har lagt for mig det rammer du helt plet med jeg synes at du er så professionel mange tak for det.
  Jeg kan kun sige tusind mange tak og du kan tro at jeg er beæret over at jeg fik den oplysning om mig selv, så jeg kan arbejde mere med mig ””

  mormor

 • Camille Hammerich

  ““Hej Camille
  Mange tak(wauw) og ja det var en stor mundfuld som jeg lige skal tygge på og høre igen. Umiddelbart gav det mening med opdelingen i mit liv og de 3 tegn hvor jeg nu absolut er løven som elsker luksus ja men elsker kærligheden endnu mere 🙏❤️ jeg har været meget igennem i mit liv og har nu taget nogle spring for at komme videre 🙏
  ❤️ kh Sanne””

  rejseagent

 • Camille Hammerich

  ““Kære Camille
  Wauw….
  Hold fast - du rammer plet, på faktisk alle de tolkninger du kommer med.
  Hvor er det fantastisk for mig endelig at høre at jeg er normal.
  Jeg kan se mig selv 100% i min ascendant, alt det du nævnte er mig.
  Tak for din tolkning … jeg syntes den passer 100% … og jeg vil lytte til den et par gange… måske skrive et par stikord ned, for det er virkelig en spændende vinkel på det tradtionelle horoskop.
  Som jeg har fået lagt flere af igenne livet.
  Men ikke så fængende og rammende som dit.””

  livsnyder

 • Camille Hammerich

  ““Wow hvor det hele passer super godt både vandbærer, løve og krebs 🙏
  Det er fedt omkring vandbærer og løve - her har jeg rigtig nok undret mig meget ❤️ Krebs passer på de sidste ca 20 år og det passer jo også fint ☀️ der var meget mørkeside og det er en af grundene til min navneændring, som har hjulpet til meget bedre mestring ☀️ faldt lige i her lige inden Merkur retrograd 😳
  Super fin film/video ❤️🙏👍””

  kvinde i sin bedste alder