Forfatter

 

Jeg har skrevet 3 bøger

 

Bogen

"Skab det liv du elsker - find din passion og lev den nu"

 

Hvad gør dig glad? Ved du det? Kan du mærke det?

Jeg har gennem hele mit liv følt mig som Columbus må have følt det da han navigerede gennem verdenshavene på vej mod land - søgende, nysgerrig og modig.

Mit håb med denne bog er at hjælpe så mange mennesker jeg kan med at opnå den samme lykkefølelse og ro i tilværelsen, som jeg selv sidder med i dag. Det er ikke nemt at være opdagelsesrejsende i sit eget liv, men har fundet frem til redskaber og metoder som jeg bruger til at vippe glad og lykkeligt frem og tilbage i livet.

Det vil gøre mig så glad hvis min bog kan hjælpe dig.

 

Anmeldelse af bogen:

Journalist Annette Thuesen:

"Selvudvikling - der rykker"

 

Selvstændig Henriette Kofod:

"Bogen er spækket med rigtig gode råd, små kærlige spark bagi, input til eftertanke, gode betragtninger og livskloge guldkorn. Læs bogen og bliv klogere på dig selv. Måske er den lige det, der skal til, for at du tager en god beslutning - og bliver rigtig glad"

 

 

Bogen

"Kroppens vej til helbredelse" 


"Når du låner noget, passer du godt på det du låner.

Din krop låner du.

Passer du godt nok på den? Ved du hvordan du selv kan helbrede din krop?

Du er en sjæl i en lånt krop. Denne krop kan du behandle nøjagtig som du vil. Når du først kender til redskaberne for en sund og rask krop, er det nemmere at leve et liv uden smerter og sygdom.

Vi bliver hele tiden klogere på hvad vi sel kan gøre for at vores krop fungerer optimalt.

Dette er en bog hvori jeg har samlet en masse viden om krop, sjæl og celler.

Pas godt på dig selv og din krop."

 

Anmeldelse:

Astrolog Elena Silva:

"Du har skrevet en helt igennem fantastisk bog! Den er utrolig oplysende, lærerig, spændende og mega underholdende! Du har inkluderet meget af dig selv og dit eget liv, hvilket gør bogen meget autentisk. Den er ægte og lige til - ikke en masse snøvlede ord og vendinger man ikke kan forstå uden en ordbog, men gennemsigtig og let. Din bog er en guide til vigtige og relevante emner indenfor metal og fysisk helbred og jeg syndes alle burde læse den! Tak for din smukke bog" 

 

Bogen

"Sæt pris på dine drømme"

 

"Kender du din drøm? Tør du leve den?

Bogen giver dig mange ting at tænke over - alle ting som du skal forholde dig til for at opnå din drøm. Den giver en forklaring på branchen network marketing og hvordan du opnår resultater og succes i livet. Vil du leve din drøm nu, så er dette bogen du skal købe"

 

Anmeldelse:

Butikschef Katrine Buchholt

 

"Jeg er dybt imponeret. DU forstår så godt at skrive den her bog i harehøjde. Bogen er så ligetil. nem at læse, nem at forstå og fuld af dine skønne humor. Jeg kan simpelthen ikke rose den nok. DEN her bog er opskriften til succes, det er jeg sikker på. SÅ tak til dig for lige at have giver mig vejen til mine drømme"


Læs flere anmeldelse længere nede.

 

 • Camille Hammerich

  “Kære søde Camille.
  Kan kun sige tak for kaffe da.🥰
  I onsdags hentede jeg dine 2 bøger hos dig.
  Onsdag aften havde jeg læst din nye bog, Sæt pris på dine drømme.
  Om network marketing. Sådan, sådan og sådan, siger jeg bare.🙌
  Du har virkelig inspireret mig, givet mig drømmen og passionen igen. ”

 • Camille Hammerich

  “Jeg har allerede læst din bog og WAUW hvor er den dog skøn, varm, brugbar, relevant og nærværende. Jeg håber at ALLE som er i eller overvejer network marketing vil læse den og bruge den. Jeg er overbevist om at det bliver en klassiker som vil kunne bruges lang, lang tid fremover. Tillykke med den og tak for den.”

  selvstændig

 • Camille Hammerich

  “Jeg har lige læst din nye bog færdig.
  Jeg har læst mange bøger om network marketing, men efter at have læst din bog, er jeg sikker på at min forretning kommer op i et helt nyt gear.
  Den er simpelthen så inspirerende og lærerig. Jeg er sikker på at den bliver taget frem igen og igen.
  Jeg kan varmt anbefale alle, der vil noget seriøst med deres forretning at læse den.”

  selvstændig

 • Camille Hammerich

  “Kæreste Camille. HOLD NU OP altså.
  Jeg er dybt imponeret. DU forstår så godt at skrive den her bog sæt pris på dine drømme i harehøjde😘
  Bogen er så ligetil, nem at læse, nem at forstå og fuld af din skønne humor.
  Jeg kan simpelthen ikke rose den nok. 🤷‍♀️❤️
  DEN her bog er opskriften til succes, det er jeg sikker på. SÅ tak til dig skønne for lige at have givet mig vejen til mine drømme ❤️”

 • Camille Hammerich

  “Wauw den er da bare så god.
  Så mange gode informationer og metoder. Og at bogen kan bruges aktivt, ved at skrive i den, som du foreslår, er genialt 👏👏.
  Den er letlæselig, åh det er skønt. Kan have svært ved de tungere udgaver, så tak for det.
  Jeg er vild med din positive indstilling til alt i livet, det kan mange af os lære af. Jeg gør ihvertfald ❤️❤️ tak for det.
  Jeg er så begejstret for den måde, at du skriver, at vi skal få kunder og forretningspartnere på. Det kan jeg rigtig godt lide.
  Nu har jeg begge dine skønne bøger liggende. Har lavet et lille bord med de bøger, som skal læses de næste par måneder og der bliver de liggende, for begge kan læses igen og igen. Min søn Frederik, skal også have dem læst.
  Tak for dig og dine bøger 🌸❤️”

  selvstændig